Samlingslokalen är uppvärmd och har bord och stolar för upp till 20-30 personer. Det är möjligt att möblera med ett eller två långbord eller flera mindre sittgrupper.

Då lokalen har både en 55″ tv, samt tillgång till whiteboardtavla, passar den även för kurser och konferenser. WiFi finns i hela huset.

Samlingslokalen är utrustat med ett kök med spis, ugn och diskmaskin samt ett kyl- och frysskåp. Två lösa induktionsplattor finns som komplement till köket och kan även användas för att värmehålla mat. Tallrikar, glas, bestick och muggar finns för minst 30 personer. Även skålar, kastruller, stekpannor och diverse köksredskap, kaffebryggare, vattenkokare, smörgåsgrill, brödrost, elvisp och mixer finns.

Bokning av samlingslokalen: Samlingslokalen, som är uppvärmd den kalla årsiden, har plats upp till 30 personer och lämpar sig både för middagar eller andra lugnare tillställningar samt konferenser. Växthusdelen, som ej är uppvärmd den kalla årstiden, kan läggas till i bokning (ange då det i informationsfältet). Vid bokning av samlingslokalen ange tidintervall, vad för aktivitet bokningen avser samt hur många personer ni beräknas bli under ”Information”. Bokning senare än till kl. 22.00 behöver godkännas av styrelsen. En bedömning görs av styrelsen i varje enskilt fall med hänsyn till ljudnivå med mera. Externa som önskar boka samlingslokalen behöver först kontakta oss på bokning@kvarteretintegralen.se.

Styrelsen har alltid rätt att neka en bokning om den bedöms orsaka stor störning för övriga medlemmar. Detta sker dock alltid i samråd med den som bokat.

Samlingslokalen och övriga gemensamma ytor är öppna för medlemmar att använda fritt utan bokning vardagar kl. 08.00-22.00 och helger kl. 9.00-22.00, förutsatt att det inte är bokat för aktivitet. Större sällskap behöver göra en bokning av lokalen. Det är gratis att boka lokalen för evenemang som är öppna för alla i kvarteret att delta i fritt.

Priserna för samlingslokalen finns i prislistan.

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
 
- Bokad

Namn*:

Gatuadress + lägenhetsnr*:

Email*:

Telefonnummer*:

Antal gäster:

 

 

 

 

Information: