I detta övernattningsrum finns en dubbelsäng, 160 cm, och en bäddsoffa som utbäddad blir 140 cm. Plats för upp till 4 personer. Rummet har ett eget badrum med toalett, handfat och dusch. WiFi finns i hela huset. Resesäng för små barn finns att låna.

Ingång till övernattningsrummet finns både från den inre balkongen och från den yttre balkongen på baksidan. De som övernattar får använda köket och övriga gemensamma ytor fritt, så länge de inte är bokade. Utanför övernattningsrummen finns enklare köksutrustning som portabel spisplatta och vattenkokare. I samlingslokalen på nedervåningen finns tillgång till kök och köksutrustning. I växthusdelen finns flera olika sittplatser, bordtennis med mera. Tänk på grannar och övriga besökare i huset och håll ljudnivån låg från kl. 22:00.

Pris: För mer information se prislistan. Set med sängkläder + handdukar finns att hyra för 100 kr per gäst.

Övernattningrummet är tillgängligt från kl. 13:00 den bokade dagen till kl. 13:00 nästa dag. Läs igenom ordningsreglerna. Ett markerat datum i bokningskalendern motsvarar en natt.

Städningen av rummen görs av den som hyr. Städutrustning finns både i skåpen utanför övernattningsrummen samt i städförrådet inne i samlingslokalen. Strykbräda och strykjärn finns att låna.

OBS! Övernattningsrummet kan bokas av de boende i kvarteret samt vänmedlemmar. Boende i andra kvarter kan boka övernattningsrummet om det egna kvarterets felleshus är fullbokat eller om felleshus saknas. Övriga externa kan endast boka övernattningsrum på vardagar.

GDPR: Den ifyllda bokningsinformationen sparas i vårt bokningssystem under 18 månader och kan endast nås av utvalda administratörer från styrelsen. Bekräftelsemail skickas ut automatiskt till den angivna eposten vid bokning.

Kalendern laddas...
-
Tillgänglig
 
-
Bokad

Namn*:

Gatuadress + lägenhetsnr*:

Email*:

Telefonnummer*:

Antal gäster:

Information: