I detta övernattningsrum finns en dubbelsäng, 160 cm, och en bäddsoffa som utbäddad blir 140 cm. Rummet har ett eget badrum med toalett, handfat och dusch. WiFi finns i hela huset.

Ingång till övernattningsrummet finns både från den inre balkongen och från den yttre balkongen på baksidan. De som övernattar får använda köket och övriga gemensamma ytor fritt, så länge de inte är bokade. I samlingslokalen på nedervåningen finns tillgång till kök och köksutrustning. I växthusdelen finns flera olika sittplatser, bordtennis med mera. Tänk på grannar och övriga besökare i huset och håll ljudnivån låg från kl. 22.00.

Pris: För mer information se prislistan. Set med sängkläder + handdukar finns att hyra för 100 kr per gäst.

Övernattningrummet är tillgängligt från kl. 14:00 den bokade dagen till kl. 13:00 nästa dag. Läs igenom ordningsreglerna. Ett markerat datum i bokningskalendern motsvarar en natt.

Städningen av rummen görs av den som hyr.

GDPR: Den ifyllda bokningsinformationen sparas i vårt bokningssystem under 18 månader och kan endast nås av utvalda administratörer från styrelsen. Bekräftelsemail skickas ut automatiskt till den angivna eposten vid bokning.

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
 
- Bokad

Namn*:

Gatuadress + lägenhetsnr*:

Email*:

Telefonnummer*:

Antal gäster:

 

 

 

Information: