Kvarteret Integralen består utav både bostadsrätter, radhus och hyreshus. Kvarteret tas hand om av Samfällighetsföreningen Integralen, som både sköter felleshuset och den gemensamma marken i kvarteret. Alla boende i kvarteret är medlemmar i Samfällighetsföreningen Integralen.

Felleshuset är fritt att använda för alla boende i kvarteret, samt vänmedlemmar, vardagar kl. 08:00-22:00 och helger kl. 09:00-22:00, förutsatt att det inte är bokat på nedre plan.

Felleshuset är ett stort glashus byggt i trä. Huset har en växthusdel där planteringarna består av främst ätliga växter, med inspiration från norra medelhavet, med bland annat fikon, vindruvor, aprikos, lagerblad, rosmarin, timjan, oregano, lavendel, libsticka, gräslök, humle, några grönsaker och jordgubbar.

I huset finns två övernattningsrum samt samligslokal och utrymmen för umgänge. Bokning av övernattningsrummen och samlinglokalen görs här på hemsidan.

I felleshuset finns även ett bordtennisbord och på övervåningen finns många sällskapsspel och en lekhörna. Vid den bakre entrén finns det utespel att låna. Det finns i dagsläget även en gräsklippare, stege samt strykbräda och strykjärn att låna. Fler gemensamma saker köps in efter hand. I nordvästra hörnet av felleshuset finns en bortskänkeshörna och bokbytarhylla.

Ordförande för samfällighetsföreningen är Alexandra Tsigotsides. Styrelsen består för närvarande även av fyra ledamot och två suppleanter.

Vid den årliga föreningsstämman i mars väljs en ny styrelse. Vid intresse att vara med i styrelsen kontakta valberedningen.

Valberedning: Mattias Rahm

Tillgång till felleshuset Integralen
För att komma in i felleshuset använder vi appen AirKey. Saknar du som boende i kvarteret access eller om du vill bli vänmedlem hör av dig till styrelsen på info@kvarteretintegralen.se (skicka namn, adress, lägenhetsnummer och mobinummer för att få access till AirKey).

Vid frågor eller synpunkter kontakta oss. All information om det som är aktuellt för kvarteret läggs ut på hemsidan och på facebookgruppen Kvarteret Integralen.

GDPR
För att kunna få access till felleshuset medger du att vi lagrar dina personuppgifter. Personuppgifterna kommer endast att behandlas av styrelsen, eller av styrelsen utsedd person. Uppgifterna kommer att lagras i Airkey. Inom ramen för produkten AirKey lagras uppgifter på servrar tillhörande EVVA Sicherheitstechnologie GmbH. Servrarna befinner sig inom EU och uppfyller alla säkerhetskrav för en felfri och säker drift. För att produkterna ska kunna användas i enlighet med produktspecifikationerna är det av tekniska skäl nödvändigt att EVVA samlar in, lagrar och behandlar uppgifter.

Dina personuppgifter kommer inte att lämnas till tredjepart. Du kan när som helst ta bort dina personuppgifter från våra register. Det medför dock att du inte längre kommer kunna få access till Felleshuset.